Kosmetisk pigmentering

Fransförlängning
3D ögonbryn
Lash Lift
Kosmetisk tatuering
Färgning
Kosmetisk pigmentering
Vill du förstärka, framhäva och markera dina bryn eller din eyeliner? Då kan permanent makeup vara ditt val.
3D Öginbryn
Kosmetisk pigmentering
Vill du förstärka, framhäva och markera dina bryn eller din eyeliner? Då kan permanent makeup vara ditt val.

Vid kosmetisk pigmentering görs en semipermanent tatuering, som är hållbar ca 1-3 år. Vi utför naturliga pigmenteringar för att markera redan egna konturer eller i vissa fall för att korrigera små skönhetsfel/obalanser. Tekniker vi använder är Hybrid teknik och 3D teknik. Både med microblading (PHI Brows) och maskin.

All bokning sker per telefon 08-26 04 40
3D ögonbryn
PHIBROWS
Permanent Makeup /Microblading
Pigmenterings-teknik med Phi Brows

Är du less på att ständigt fylla i dina bryn? Har du tappat håret så du knappt har några strån kvar i brynen? Vill du få hjälp att rama in dina ögon med en mjuk fin eyeliner som finns där varje morgon då du vaknar (nouveau contour)?
Då är detta något för dig.

Jag ger dig vägledning med Professionell rådgivning, skriftlig och muntlig information. Du bokar först en konsultationstid, där vi går igenom förutsättningar och resultat. Efter första besöket bokas ett kostandsfritt återbesök inom 4-6 veckor. Hemvårdsprodukter och skötselråd får du vid behandlingstillfället.

Vad kan vi erbjuda:

*Naturligt fylliga bryn med microblading. Utbildad av Master Tatjana Djerik i Oslo, Branco Babic PHIacademy som utarbetat ett säkert system för att ge de mest naturliga brynen.

*Advanced certifierad -olika typer av stråtekniker och start.

*Manual shadning. För dig som har väldigt lite eller nästan inga strån passar shading bra som komplement.

Med hjälp av PHI kompass (gyllene snittet phi 1,618) mäter vi upp ansiktet och brynens riktlinjer och med ett sterilt engångsverktyg med micronålar pigmenterar vi brynen med realistiska strån. Jag arbetar sterilt i öppen miljö med säker hantering.

*Symmetri, form och färg anpassas individuellt. Färgen är EU godkänd och stabilt hållbara utan vare sig veganämnen eller tungmetaller. Ståna uppfattas ca 40% mörkare och 20-30% tjockare de första dagarna/veckan. Så räkna med att det blir mycket bryn då du går från första besöket. Det mildras under läkningstiden 4-6 veckor.

Försök inte skrapa eller pilla bort ev skorpor. Det är viktigt att du håller dig till de förhållningsregler som du får med dig hem för att bästa resultat ska bestå.

*Återbesök och touch up görs efter 4-6 veckor (gratis).

*Varaktigheten därefter är individuell. En fet hudtyp ger sämre resultat. Alopecia och solexponering samt kemiska peels gör att resultatet försämras väsentligt. Inom 1år är bästa perioden att fylla på brynen. Billigast för dig som kund då jag inte behöver skissa upp ett helt nytt bryn utan bara fylla i. Har du en lättblödande hudtyp är risken också stor att du kanske måste fylla i mer än vid bara ett tillfälle. Äter du medicin som är blodförtunnande är mitt råd att avvara detta om möjligt (vi pratar om detta vid konsultationen).
3D Öginbryn
Eyeliner, över eller under
3 500 kr
Eyeliner, över och under
5 800 kr
Bryn, 3D stråteknik fyllda
4 800 kr
Manual Shading tillägg
1 800 kr
Korrigeringar av gamla pigmenteringar gjorda av Helen
1 200 kr
Före och efter behandling
Före 3D
Före och efter behandling
Efter 3D