Ansiktsbehandling

Vi använder 6 olika märken beroende på vilken typ av behandling du vill ha. Det går också bra att boka Ansiktsbehandling utan att välja märke vid internetbokning, det gör du då i samråd med din Hudterapeut vid behandlingen.

Ansiktsbehandlingar

nimue
Ansiktsbehandlingar som ger fantastiska behandlingsresultat och lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans.
pHformula
pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.
exuviance
Mycket populärt märke med större AHA-molekyler vilket ger en
långsammare penetration med mindre irritationer.
Alex
Alex Cosmetic skapar produkter baserat på de finaste och renaste växtbaserade ingredienser
esse
Behandlingar med ekologiska och Probiotiska produkter. Esse har varit ekologiskt certifierade sedan 2005.
Excellent Skin & Hair
Möjliga tillval till alla behandlingar hittar du längst ner på sidan
esse
Klicka på loggan för mer information gällande Dps Signatur Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling

Vi jobbar med många olika märken på salongen och för att göra det enkelt för er med val av behandling så har vi gjort fem val beroende av behov. Om du vet vilken produkt ni vill ha i behandling så skriv bara en notering om det i bokningen, annars hjälper vi er med val när ni kommer för er behandling. Vi anpassar alltid behandlingen utefter ditt behov.

Hudterapeutens val

Hudterapeutens val kan du boka när du t ex har ett problem men inte vet vilken behandling som passar bäst, eller helt enkelt inte vet vad du ska välja.

Pris bestäms vid besöket och beror på vilken behandling som väljs, så klart i överenskommelse med dig.

60 min
Pris bestäms vid besöket
Ansiktsbehandling Quick Fix

Rengöring, peeling och mask.

30 min
675 kr
Ansiktsbehandling Hour - Bas

Rengöring, peeling, porrengöring eller massage + mask.

60 min
1 050 kr
Ansiktsbehandling Hour - All Inclusive

Som basbehandlingen men med anpassade serum, superfluids, boostrar och avancerad mask.

60 min
1 295 kr
Ansiktsbehandling Klassisk - Bas

Rengöring, peeling, porrengöring, massage och mask.

90 min
1 295 kr
Ansiktsbehandling Klassisk - All inclusive

Som basbehandlingen men med anpassade serum,  superfluids, boostrar och avancerad mask.

90 min
1 595 kr

Möjliga tillval till ansiktsbehandlingar

Red-Light Therapy mask

Unik rynkreducering. En revolutionerande ljusbehandling med naturligt rött ljus som föryngrar hudens celler och motverkar hudens åldrande. Ljuset ökar blodcirkulationen, ger intensiv fuktökning och stärker kollagenproduktionen.

250 kr
Ryggmassage 20 min
450 kr
Lätt Makeup

Lätt Makeup där du efter en ansiktsbehandling får foundation, concealer, rouge, ögonskugga, ev eyeliner, maskara och läppglans.

250 kr
Lymfdränage

Ökar hudens ämnesomsättning och ger på så vis ökad läkningsförmåga och tar bort svullnader t.ex. under ögonen. Bra för acnehud, torr och mogen hud. Rekommenderas även innan ansiktskirurgi.

250 kr
Ögonbehandling

Svullnader reduceras och linjer blir mindre framträdande. Mild rengöring och exfoliering runt det känsliga ögonpartiet. En akupressurmassage som följs av en sval och fuktgivande ögonmask.

250 kr
Lash Lift / böjning av fransar
575 kr
Färgning av fransar och bryn
350 kr
Färgning av fransar eller bryn
295 kr
Esse
Esse framtidens hudvård - världens första ansiktsbehandling med levande bakterier.

Ta del av framtidens hudvård. I denna unika behandling används produkter från den mångfaldt prisbelönta hudvårdsserien Esse Probiotik Skincare. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter.

Genom att kombinera Probiotika (godartade bakterier) och Prebiotika (näring till hudens goda bakterier) tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden, har Esse lyckats skapa en högeffektiv, ekologisk hudvård som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

Denna film beskriver kortfattat vad skillnaden är mellan olika Probiotiska Ingredienser i hudvård!
Nimue
Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser.

Hemligheten ligger i den rätta koncentrationen, kombinationen och styrkorna Alpha Hydroxy Syror samt A-vitamin och antioxidanter som Alpha Lipic syra, C- och E-vitaminestrar.

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

Exuviance
Många hudproblem som tidigare betraktats som omöjliga kan vi idag få mycket bättre tack vare Exuviance – acne, rosacea, pigmenteringar, fina linjer och rynkor med mera.

Exuviance förbättrar hudens utseende på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hudlagret (även kallat stratum corneum) och stannar kvar där. Det ger huden ett torrt och matt utseende. De nya hudcellerna som ska komma upp till det översta hudlagret fastnar under detta lager med döda hudceller. Exuviance löser upp och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kan komma fram. Huden får ett jämnare och renare utseende precis som hos yngre hy. Exuviance tillför också fukt till huden vilket gör att den känns jämn och mjuk.

Med Exuviance håller du din hud ung länge.Med Exuviance salongsbehandlingar får du alltid ett fantastiskt resultat – bland det bästa som finns att erbjuda för problemhy av olika slag. Att kombinera Exuviance salongs-behandlingar med de rätta hemmaprodukterna kommer göra att ditt resultat blir maximalt och din hud hålls ung längre. Ger fina resultat på akne, rosacea, fina linjer, torr hy med mera.

pHformula
pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Ansiktsbehandling Alex Cosmetic
Ansiktsbehandlingar med Alex Cosmetic

Alex Cosmetic skapar produkter baserat på de finaste och renaste växtbaserade ingredienser i kombination med unika formuleringar allt för att säkerställa högsta kvalitet.

Vår historia började redan på 40-talet i Tyskland och grunderna finns i ört-medicin, kosmetik och nutidens högteknologi.