Fransar och Bryn

Fransförlängning
Fransförlängning
Lash Lift
Lash Lift
Färgning
Färgning
Framhäv din skönhet och få en piggare look! Genom att forma och färga dina ögonbryn och ögonfransar förstärks ansiktets skönhet.
Fransar och Bryn
Färgning av fransar och bryn
Framhäv din skönhet och få en piggare look! Genom att forma och färga dina ögonbryn och ögonfransar förstärks ansiktets skönhet och du ser inte bara piggare ut utan du ger även ett  yngre och friskare intryck.  

Färga dina ögonbryn för att få dem mer markerade och lättformade och låt dina fransar bli vackert långa och fylliga med fransfärgning. Tänk på att ögonbrynen spelar stor roll för ditt utseende och att rätt form på brynen framhäver dragen i ditt ansikte bäst.

Du slipper använda mascara varje morgon och får istället ett resultat som varar mellan 4-6 veckor. Speciellt bra för dig som bär glasögon eller linser eller för dig som är allergisk.
Färgning av fransar och bryn inkl. brynplockning - 425 kr
Färgning av fransar eller bryn inkl. brynplockning - 350 kr
Plockning eller vaxning av bryn - 295 kr
Tillval: Keratinbehandling - 100 kr
Lash Lift
Lash Lift
Den superpopulära behandlingen Lash lift har verkligen tagit branschen med storm och har blivit ett val för många som inte känt att fransförlängning är något som passat antingen ens personlighet eller stil.
Lash Lift / böjning och färgning av fransar och bryn.
Bra alternativ om man inte vill/kan göra fransförlängning
895 kr
Lash Lift / böjning av fransar
650 kr
Tillval: Keratinbehandling - 100 kr
Fransförlängning
Fransförlängning
Fransförlängning ger omedelbart länge och fylligare fransar och ramar vackert in dina ögon. Det är en av de snabbast växande tjänsterna inom skönhetsindustrin.

Fransarna appliceras med en avancerad teknik av en utbildad
Fransstylist som väljer fransar av olika tjocklek och längd för att
passas till dina ögon och önskemål.

Det är viktigt att du följer Stylistens råd angående rengöring och skötsel för att fransarna ska sitta fint så länge som möjligt. Vi rekommenderar att du kommer på återbesök  var tredje till var fjärde vecka.
Fransförlängning nytt set
Förlängningen görs med syntetfransar som är naturligt böjda, Ögonfransförlängning är ett hantverk av högsta grad där man applicerar ”frans för frans” för ett totalt naturligt utseende.
120 min - 1 300 kr
Underhåll - Stor refill
När du tappat mycket fransar.
90 min - 775 kr
Underhåll - Liten refill
När du tappat lite fransar.
60 min - 650 kr
Underhåll - Touch-up refill
Om du vill snygga till lite
30 min - 350 kr