Makeup

Dagmakeup
Dagmakeup
Festmakeup
Festmakeup
Konsultation
Konsultation
Vi hjälper dig med din Makeup! Boka en behandling eller konsultation.
Palina
Palina – Makes your skin happy. Everyday.

Grundaren till Palina är Lina Ivarsson, makeup-artist med 14 års erfarenhet från olika makeup-uppdrag och butiksverksamhet. Linas brinnande intresse för hudhälsa, gjorde att hon började se sig om efter ett hudvänligare alternativ än de sminkmärken hon tidigare kommit i kontakt med. Sökandet pågick länge, men ingenstans fanns de produkter som uppfyllde Linas högt ställda krav.

Palina ger dig det bästa av två världarLina ville ha det bästa av två världar – och skapade Palina! Palina kombinerar de bästa sminkegenskaperna med hudvänliga ingredienser. Båda delarna är lika viktiga, vi kompromissar inte med något av det.

All makeup som bär Palinas namn är skonsam och bra för din hud. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser. Palinas produkter är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad!

Palinas produkter vårdar din hud
Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den medvetna konsumenten. Vårt mål är att göra världens bästa skönhetsprodukter och hjälpa våra användare att bli sin bästa version av sig själv!

Perfekt för alla hudtyper & åldrar
Naturliga reflektorer trollar bort linjer och rynkor
Täcker allt! Pigmentfläckar, fräknar, ärr, kvisslor, ojämnheter - t o m rosacea
Ger torr hud liv och lyster
Minimerar porer utan att täppa till
Håller fet hud matt och glansfri
Naturlig, mild och lugnande för känslig hud
Idealisk efter ansiktsbehandling, vaxning, microdermabrasion och IPL-behandlingar

Dagmakeup
45 min
-
495 kr
Festmakeup
60 min
-
595 kr
Konsultation
60 min
-
450 kr