Avancerad hudvård

Med vår avancerade hudvård får du hjälp med olika problem eller önskemål.

Det kan vara acne eller acneärr, känslig hud eller Rosacea. Många vill också ha effektiva anti-age behandlingar där vi vrider tillbaks tiden genom att motverka pigmentsförändringar, minimera linjer och ge liv och lyster till huden. Kom gärna på en konsultation så skräddarsyr vi en behandlingsplan efter just dina behov
Nimue Produkter
Priser
Ögonlock, 4 995kr per behandling

Under ögonen, 4 995kr per behandling

Båda ögonlocken och under ögonen, 7 995 kr per behandling

Kråksparkar, 2 900 kr per behandling

kråksparkar + ögonlock och under ögonen, 9 500 kr per behandling

Rynkor på pannan, mellan 3 500 kr - 6 500 kr

Brynlyft, 3 500 kr per behandling

Rynkor runt munnen, mellan 4 500 kr - 6 500 kr

Halsen, mellan 4 500 kr - 9 500 kr

Dekolletage, mellan 4 500 kr - 7 500 kr

Korrigering av ärr, mellan 2 500 kr - 7 500 kr

Bristningar, mellan 4 500 kr - 10 500 kr

Milier, mellan 1 500 kr - 7 500 kr
Nimue Produkter
Priser
Vi utför B-peel och C-peel:

B-peel, beautyflash, snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper.

C-peel, Corrective peel. För dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melassma, åldrande hud med linjer och rynkor.

B-peel 30 min/ 995:-
C-peel 60 min/ 2500:-
Nimue Produkter
Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser.
Hemligheten ligger i den rätta koncentrationen, kombinationen och styrkorna Alpha Hydroxy Syror samt A-vitamin och antioxidanter som Alpha Lipic syra, C- och E-vitaminestrar.

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.
Nimue Bio-Lacto peel
En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden.

Rekommenderas till en hyperpigmenterad hud.
60 min - 1 050 kr
Nimue Penta salaic Peel
En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en smidig, mer förfinad hustruktur med en ökad lyster, mindre inflammationer och en balanserad sebum-produktion.

Rekommenderas till problemhud med acne, orenheter och överproduktion av talg.
60 min - 1 050 kr
Medik8 Produkter
Medik8 är för dig som vill ta din hudvård till nästa nivå.
Upplev våra fantastiska produkter med "Professionell Styrka" som är framforskade för att lösa specifika problem.

Oavsett om du har rynkor, linjer, akne, rodnader, torr hud eller blandhy så kan vi skräddarsy det perfekta hudvårdsprogrammet för dig. Våra extremt aktiva behandlingar ger dig resultat som du aldrig tidigare upplevt
Superfacial Enzympeel
Superfacial är en mild enzyme peeling och kan användas på alla hudtyper. En väl avvägd blandning av åtta aktiva ingredienser som valts ut för sin goda effect och milda verkan. Perfekt för torr och glanslös hud.
30 min - 850 kr
AgePeel 53 % syror, PH 2.2
En anti-age-peeling bestående av eneffektiv combination av syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut åldeerstäcken och gör huden slät och förnyad. När hudcellerna aktiveras kan de producer mer kollagen och elastin.
30 min - 1 050 kr
BetaPeel 49 % syror, PH 2.2
Får snabbt kontroll på aknehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. BetaPeel motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt igensatta porer, pormaskar och inflammation. BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direct I porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cellavlagringar och minskar  därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden
30 min - 1 050 kr
WhitePeel 50 % syror, PH 2.2
Det effektivaste sättet att få en klarare och jämnare hudton. En hud fri från mörka fläckar och hyperpigmentering - är att avlägsna de hudceller som innehåller höga halter av melanin och förhindra att nya hudceller mörknar. WhitePeel är särskild framtagen för att behandla solskador och hyperpigmenteringar. Den tränger in I hudens pigmentceller (melanocyter) och avlägsnar milt och effektivt oönskad pigmentering och ger jämnare hudton.
30 min - 1 050 kr
EyePeel 20 %, PH 2.2
Området runt ögat har färre talgkörtlar än resten av ansiktet och är det orådet där de första ålderstäcknen ger sig till känna. Försämrad spänst och viss svullnad uppstår redan I 25-årsåldern. Medik8 eyepeel en mycket mild och effektiv lösning för det här området som ger förbättrad cellomsättning och cellförnyelse.
30 min - 1 050 kr
Microneedling
Microneedling / Micro injector 217
Det är samma princip som Microneedling, med vissa skillnader; den eldrivna pennans nålar går att variera i djup, vilket innebär att man tex. kan jobba väldigt nära ögonen och anpassa nåldjup beroende på vad huden kräver på olika ställen. Behandlingen går dessutom mycket snabbare.

MICRO INJECTOR 217 fungerar genom att använda en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa en serie av mindre vertikalt penetrerande hål i huden. Effekten av microneedling stimulerar produktionen av kollagen som avtar med ålder och stimulerar cellförnyelsen. Genom att simulera kroppens egna naturliga läkningsprocess återbygger huden sig själv till att bli tjockare, mjukare, jämnare vilket ger en tightare struktur än tidigare. EGF och hyaluronsyrabaserade aktiva medel appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption. Behandlingstiden är kort och klienter / patienter tar vanligtvis 4 till 6 sessioner för bästa resultat. Microneedling /Micro injector  anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Resultaten kan jämföras med dem man får med fraktionerad laser men man slipper sårskorpor och smärta.
Fördelar med microneedling / Micro injector.

Inga hudskador. Även solbrun hud kan behandlas. Hela kroppen kan behandlas. Passar alla hudtyper. Även lämplig för den tunna och känsliga huden.

Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagen, vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämnar ut rynkor, fina linjer, bristningar och andra hudföroreningar, minskar pigmenteringen, gör tunn hud lite tjockare, förminskar olika typer av ärr och minskar utvidgade blodkärl.

Förminska ärr – så att de att bli mindre synliga,
Förminska rynkor – alla sorts rynkor blir förminskade,
Förminska celluliter – för vackrare ben,
Förminska bristningar – så att de blir mindre synliga.

Vi använder uteslutande effektiva och högkvalitativa produkter från Clinicare i alla dessa behandlingar.

Kur om 4-6 ggr. rekommenderas med ca. 1 månad mellan behandlingarna (5-6 v. mellan behandlingar mot hudbrisningar).
Ansikte, hals - 1 900 kr
Dessa behandlingar görs helst I kur var 4:e vecka.

4 behandlingar ger 10 %
6 behandlingar ger 20 %
Ansikte, hals och décolletage - 2 995 kr
Dessa behandlingar görs helst I kur var 4:e vecka.

4 behandlingar ger 10 %
6 behandlingar ger 20 %
Ärrbehandlingar och Strier, kontakta oss för prisförslag.
NBE 1000
Prova NBE 1000 där du får den dubbla effekten.
Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för medicinska
skönhetsbehandlingar, NBE 1000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling med NBE 1000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig utvärtes metod, en ljuvlig energigivande massage som inbringar en vällustkänsla.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.

Nannic NBE 1000 har utvecklats under 15 år inom medicinska
behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.
Behandlingarna
Behandling med NBE 1000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygieniskt engångsskydd av plast. Med NBE 500 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabbare självläkning.

Behandlingsområden, Hudföryngring och lyft, Rosacea och couperoser, Acne, Rynkreducering, Ödemreducering, Slapp hud, Strie och ärr, Fettreducering och celluliter.

Nannic NBE 1000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter
NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE 1000 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre
hudlagret.

Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 1000. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.
 
Effektiv och säker metod
Behandling med Nannic NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
 
Specialutvecklade krämer
De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på enastående resultat. Varje kräm är specifikt framtagen för varje behandlingsområde
Ansikte Delux
Rengöring, peeling, NBE-behandling, Omnilux-behandling
1 ggr - 1 250 kr
5 ggr - 5 625 kr
10 ggr - 10 625 kr
Ansikte
Rengöring, NBE-behandling
1 ggr - 995 kr
5 ggr - 4 475 kr
10 ggr - 8 455 kr
Överläpp
1 ggr - 485 kr
5 ggr - 2 183 kr
10 ggr - 4 122 kr
Kinder
1 ggr - 720 kr
5 ggr - 3 240 kr
10 ggr - 6 120 kr
Hals
1 ggr - 720 kr
5 ggr - 3 240 kr
10 ggr - 6 120 kr
Panna
1 ggr - 720 kr
5 ggr - 3 240 kr
10 ggr - 6 120 kr
Panna
1 ggr - 720 kr
5 ggr - 3 240 kr
10 ggr - 6 120 kr
Delcolletage
1 ggr - 930 kr
5 ggr - 4 185 kr
10 ggr - 7 905 kr
Händer
1 ggr - 720 kr
5 ggr - 3 240 kr
10 ggr - 6 120 kr
Stuss
1 ggr - 930 kr
5 ggr - 4 185 kr
10 ggr - 7 905 kr
Baksida lår + stuss
1 ggr - 1 080 kr
5 ggr - 4 860 kr
10 ggr - 9 180 kr
Hela lår
1 ggr - 1 080 kr
5 ggr - 4 860 kr
10 ggr - 9 180 kr
Mage
1 ggr - 950 kr
5 ggr - 4 275 kr
10 ggr - 8 075 kr
Bröstlyft Delux
Rengöring, peeling, NBE-behandling, peel off mask.
1 ggr - 1 350 kr
5 ggr - 6 075 kr
10 ggr - 11 475 kr
Bröstlyft
1 ggr - 930 kr
5 ggr - 4 185 kr
10 ggr - 7 905 kr
Änglavingar
1 ggr - 930 kr
5 ggr - 4 185 kr
10 ggr - 7 905 kr
Muskelbehandling 25 min / område
1 ggr - 490 kr
5 ggr - 2 205 kr
10 ggr - 4 165 kr
Muskelbehandling 50 min / område
1 ggr - 710 kr
5 ggr - 3 195 kr
10 ggr - 6 035 kr
Nimue Produkter
Acne
Acne är en hudsjukdom som är mycket påfrestande och kan orsaka sociala begränsningar. Vanligen känns huden fet med synliga pormaskar och/eller inkapslingar. Acne utvecklar lätt inflammationer som kan vara allt från mindre röda hudknottror till större varbölder.

Allmänna råd
Undvik produkter och make-up som verkar tilltäppande. Rengör noga make up-svampar och penslar.

Använd rengörande produkter som inte är irriterande för huden och undvik att gnugga ansiktet med handduk som river sönder de ytliga acneutslagen. Undvik att försöka torka ut överproduktionen av talg med starka medel, det förvärrar ofta tillståndet på sikt.
  
Byt örngott ofta, de samlar bakterier.
  
Upplever du att en viss kost förvärrar din acne så undvik denna. Vanligen citrus och mjölkprodukter. 
  
Silica, kisel, magnesium, selen, B-och C-vitaminer stärker immunförsvaret och försvårar för de fria syre- och fettsyre radikalerna.
Nimue Penta salaic Peel
En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en smidig, mer förfinad hudstruktur med en ökad lyster, mindre inflammationer och en balanserad sebum-produktion.

Rekommenderas till problemhud med acne, orenheter och överproduktion av talg.
60 min - 850 kr
BetaPeel 49 % syror, PH 2.2
Får snabbt kontroll på acnehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. BetaPeel motverkar acne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt, igensatta porer, pormaskar och inflammation. BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direkt I porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cell- avlagringar och minskar  därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden
30 min - 995 kr
Anpassade hudvårsprodukter
Talgreducering genom olika specialprodukter.

Om Acne

Vad är acne?
Acne är en inflammation av den gemensamma utförselgången för hårfollikel och talgkörtel. Talget är en blandning av fett, svett och bakterier.
Vad kännetecknar acne?
Acne är en patologisk hudförändring som beroende av omfattning kännetecknas av olika symtom. Vanligen känns huden fet med synliga pormaskar och/eller inkapslingar. Acne utvecklar lätt inflammationer som kan vara allt från mindre röda hudknottror till större varbölder.
Vad orsakar acne?
Acne orsakas av en rad olika abnorma tillstånd i huden. Överproduktion avtalg, onormal förhorning i talgkörtelns utförselgång, bakterier och inflammationer.

Överproduktion av talg
Detta orsakas vanligen av det manliga hormonet. Det enzym som frigörs (5-alfa enzymet) stimulerar talgkörtlarna att öka sin produktion, vilket ger ökad mängd lPBA-bakterier.

Ökad mängd bakterier frigör ämnen som ger fria syraradikaler som i sin tur orsakar ett inflammatoriskt tillstånd. När talgproduktionen ökar bildas även fria fettsyror som även de orsakar inflammationer.

Onormal förhorning
5-alfa enzymet gör att cellerna i talgkörtelutförselgången bildar för mycket keratin. Ett förhornat ämne som gör att utförselgångarna täpps till och pormaskar bildas.

Talgkörteln fortsätter att producera talg och eftersom utförselgången är tilltäppt växer pormasken och till slut kollapsar talgkörteln och talg med bakterierna sprids och ger inflammationer. Är pormasken svart är talget oxiderat.

Bakterier och inflammation
De bakterier som orsakar acne är bl a Propionebacterium acnes (PBA), Pytirosporum Ovale och Staphyloccoccus epedermis. Bakterierna (speciellt PBA) finns även i normal hud men är överrepresenterat i den acnebenägna huden.
Hur utvecklas acne?
Acne debuterar vanligen i 10-13 års åldern. Vid 16-19 är den som mest uttalad och mellan 18-25 är den på tillbakagång genom kroppens egen läkning.

Acne har således ett mycket långt förlopp tidsmässigt och kräver tålamod vid behandling. Man räknar vid behandling, i genomsnitt 8-12 månader innan man ser effekten/resultat. Men i relation till hur ”lång sjukdom” acne är, är 8-12 månader relativ kort tid. Förbättringarna kommer gradvis.

Acne är en hudsjukdom som är mycket påfrestande inte minst då den är smärtsam. Acne verkar även mycket påfrestande och kan orsaka sociala begränsningar.
Acneindelning
Comedon acne - Acne med mestadels pormaskar, öppna eller inkapslade.
Papupustulös acne - Acne med mer småplitor och mindre pormaskar.
Acne vulgaris - Acne med både pormaskar, plitor och mer inflammationer.
Nodulucystisk acne - Svår acne med inflammationer i cystform.
Omnilux
Omnilux Revive
Att huden åldras återspeglas tydligast i huden i vårat ansikte, hur fort och på vilket sätt beror mycket på hur vi lever. Det har varit svårt att göra något åt detta utan t ex kirurgi eller Botox m.m. Nu finns det en ny metod som föryngrar hudcellerna och dämpar hudens åldrande utan konvalecens.

Idag erbjuder Omnilux effektiva och skonsamma lösningar för läkare, hudspecialister och hudterapeuter som arbetar med medicinska och kosmetiska behandlingar.

Vad är Omnilux?
Omnilux är ett naturligt rött ljus som föryngrar hudens celler och struktur. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka cellens åldrande. Omnilux är en revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager utan att skada eller irritera de övre lagren.

Vad gör omnilux?

Ökar blodcirkulationen, Ökar näringsutbytet, Ökar syresättningen, Lymfdränerande

Intensiv fuktökning genom att öka hudens fuktproduktion och förmågan att binda fukt.

Kollagenet förbättras genom att fibroplaster och mastceller stimuleras till att kickstarta produktionen av kollagen och hyaluronsyra.
Resultat
Resultatet varierar för varje individ. Faktorer som har effekt på huden och dess åldrande är t.ex  hudtyp, ålder, stressnivå, rökning, alkohol och solning. Eftersom förändringen sker på cellnivå så ser de flesta kunder resultat efter 6-7 behandlingar. Förbättring sker upp till 8 veckor efter sista behandlingen.
Behandlingar
Omniluxbehandling sker i en kur om 9 behandlingar. Första veckan gör vi tre behandlingar, därefter två behandlingar i veckan i tre veckor. För att uppehålla resultatet rekommenderas en behandling var 6-8:e vecka.
Behandling 30 min - 550 kr
Kur om 9 behandlingar - 4 400 kr
Kombinationskur
Går bra att kombinera med olika peels, villken peel och pris bestäms vid consultation.
Historik
1988 arbetade Dr Colin Whitehurst på Manchester University med ljusterapi som en behandlingsform mot hudsjukdomar. Han byggde då den första prototypen av Patersons light PDT ( idag omnilux).

Forskning och utveckling skapade denna rena ljuskälla, som ett säkert alternativ till Laser, vid behandling av godartad hudcancer. Studier visade att patienter som behandlats med ljuset även fått kosmetiska effekter på huden runt om det behandlade området. Patienterna upplevde en stor förändring i spänst samt reducering av linjer och rynkor.