Avancerad hudvård

Med vår avancerade hudvård får du hjälp med olika problem eller önskemål.

Det kan vara acne eller acneärr, känslig hud eller Rosacea. Många vill också ha effektiva anti-age behandlingar där vi vrider tillbaks tiden genom att motverka pigmentsförändringar, minimera linjer och ge liv och lyster till huden. Kom gärna på en konsultation så skräddarsyr vi en behandlingsplan efter just dina behov
Plaxpot
Ögonlocksplastik utan kniv och utjämning av rynkor – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Plaxpot är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.

Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

Hur fungerar det?

Plaxpot´s framdel ger en liten plasma-blixt från spetsen till huden i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. Det blir en massa små prickar och oftast bruna, för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden försvinner och oxideras.

Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.

Ögonlock
4 995 kr
Under ögonen
4 995 kr
Båda ögonlocken och under ögonen
7 995 kr
Kråksparkar
2 900 kr
kråksparkar + ögonlock och under ögonen
9 500 kr
Rynkor på pannan
ca: 3 500 kr - 6 500 kr
Brynlyft
3 500 kr
Rynkor runt munnen
ca: 4 500 kr - 6 500 kr
Hals
ca: 4 500 kr - 9 500 kr
Dekolletage
ca: 4 500 kr - 7 500 kr
Korrigering av ärr
ca: 2 500 kr - 7 500 kr
Bristningar
ca: 4 500 kr - 10 500 kr
Milier
ca: 1 500 kr - 7 500 kr
Herbs2Peel
Herbs2peel-metoden

Alex cosmetic – Naturlig peel-metod för maximal effekt

Herbs2peel är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena örter. Hela kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar. Blandningen av örter innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

Vill du göra en effektfull, resultatinriktad behandling med naturliga ingredienser? Ekologiskt odlade örter, där resultatet ger sig till känna redan efter första veckan. C-peel är ett naturligt växtbaserat val för dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud. Konsultation krävs innan behandling och ingår i priset.

Vi utför B-peel och C-peel:

B-peel, beautyflash, snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper.

C-peel, Corrective peel. För dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melassma, åldrande hud med linjer och rynkor.

B-peel
30 min
-
995 kr
C-peel
60 min
-
2 500 kr
Nimue
Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser.

Vi rekommenderar att du för bästa resultat använder Nimue hemma när du gör en SRC-kur.

Behandlingarna kan göras enstaka gång som en boost till dina vanliga nimuebehandlingar eller som bäst i kur om 6 behandlingar med 1-4 veckor mellan behandlingstillfällena (beroende på hudtillstånd).

Finns för acne, hyperpigmentering och miljöbelastad hud.

SRC Specialbehandling för acnehud

En behandling som rekommenderas till problemhud med acne, orenheter och överproduktion av sebum.

En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en smidig, mer förfinad hudstruktur med en ökad lyster, mindre inflammationer och en balanserad sebum-produktion.

Passar dig med acne och fet hud med förstorade/tilltäppta porer.

45 min
-
950 kr
60 min
-
1 150 kr, inklusive ansiktsmask
SRC Specialbehandling för hyperpigmenterad hud

En behandling som rekommenderas till en hyperpigmenterad eller åldrad miljöbelastad hud.

En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden.

45 min
-
950 kr
60 min
-
1 150 kr, inklusive ansiktsmask
SRC Specialbehandling för miljöbelastad hud

En behandling som rekommenderas till en miljöbelastad hud.

En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster.

45 min
-
950 kr
60 min
-
1 150 kr, inklusive ansiktsmask
Thermal Detox Peel
Detox på ett ögonblick med Nimue´s nya Thermal Detox Peel

Ge din hud en professionell hudvårdsbehandling-boost med Nimue´s nya Thermal Deetox Peel, en rik kolbaserad multifunktionell peeling som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning.

I linje med ”flash-behandlingstrenden”, levererar vår 30 minuters föryngrande behandling synlig förbättring på kortare tid än vad en traditionell behandling tar.

Denna innovativa Thermal Deetox peel kombinerar en skummande effekt för att djuprengöra huden från miljögifter och orenheter, med en termo-känslig funktion som skapar en varm känsla som ökar blodcirkulationen och syresättningen av hudceller.

Nimue´s nya Thermal Detox Peel

Kan göras som enstaka behandling eller i kur.

30 min
-
795 kr
PRX-T33
PRX-T33 NÅLFRI BIOREVITALISERING

Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet "plumping"-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

BEHANDLINGEN
PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital.

Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med Microneedling, Fillers, LED-ljus och andra medicinska procedurer.PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

Behandlingsmöjligheter

Ansikte
- Rynkor och linjer
- Torr hud
- Förlorad fasthet och elasticitet
- Nedsatt fyllighet
- Ojämna pigmenteringar
- Ljusåldrad hud- Ärrbildningar

Kropp
- Bristningar
- Ärrbildningar
- Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Helt ansikte

Kan göras som enstaka behandling samt som kur om 4 ggr

30 min
-
1 995 kr
30 min
-
1 500 kr per behandling i kur om 4 ggr
Helt ansikte och hals

Kan göras som enstaka behandling samt som kur om 4 ggr

30 min
-
2 495 kr
30 min
-
1 995 kr per behandling i kur om 4 ggr
Hals och dekolletage

Kan göras som enstaka behandling samt som kur om 4 ggr

30 min
-
2 495 kr
30 min
-
1 995 kr per behandling i kur om 4 ggr
I kombination med Microneedling

PRX-T33 är speciellt utvecklad för att samverka med andra avancerade behandlingar. Tillsammans ger kombinations-behandlingar både högre och mer långtidsverkande effekt än var och en enskilt. Syftet med kombinationen är att ge ökad kollagenstimulering och förstärkt biorevitalisering.

Pristillägg
-
1 000 kr
kombination
-
Microneedling
Dermapen 4
Microneedling / Dermapen 4

Microneedling blir allt mer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.

Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.

Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över.

Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar.

Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd.

Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas.Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.  

Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och -föryngring,fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosispilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador,hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”RedCarpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.  

Parti-behandling

Kan vara ögon, mun, hals eller händer

3 behandlingar ger 10%
6 behandlingar ger 20%

30 min
1 095 kr
Ansikte

3 behandlingar ger 10%
6 behandlingar ger 20%

60 min
2 195 kr
Ansikte och hals

3 behandlingar ger 10%
6 behandlingar ger 20%

60 min
2 995 kr
Ansikte, hals och dekolletage

3 behandlingar ger 10%
6 behandlingar ger 20%

75 min
3 895 kr
NBE 1000
Prova NBE 1000 där du får den dubbla effekten.

Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för medicinska skönhetsbehandlingar, NBE 1000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling med NBE 1000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig utvärtes metod, en ljuvlig energigivande massage som inbringar en vällustkänsla.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.

Nannic NBE 1000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.

Behandlingarna
Behandling med NBE 1000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygieniskt engångsskydd av plast. Med NBE 500 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabbare självläkning.

Behandlingsområden, Hudföryngring och lyft, Rosacea och couperoser, Acne, Rynkreducering, Ödemreducering, Slapp hud, Strie och ärr, Fettreducering och celluliter.

Nannic NBE 1000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter
NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE 1000 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre
hudlagret.

Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 1000. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.

Effektiv och säker metod
Behandling med Nannic NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Specialutvecklade krämer
De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på enastående resultat. Varje kräm är specifikt framtagen för varje behandlingsområde

Ansikte Delux

Rengöring, peeling, NBE-behandling, Omnilux-behandling

1 ggr
-
1 250 kr
5 ggr
-
5 625 kr
10 ggr
-
10 625 kr
Ansikte

Rengöring, NBE-behandling

1 ggr
-
995 kr
5 ggr
-
4 475 kr
10 ggr
-
8 455 kr
Överläpp
1 ggr
-
485 kr
5 ggr
-
2 183 kr
10 ggr
-
4 122 kr
Kinder
1 ggr
-
720 kr
5 ggr
-
3 240 kr
10 ggr
-
6 120 kr
Hals
1 ggr
-
720 kr
5 ggr
-
3 240 kr
10 ggr
-
6 120 kr
Panna
1 ggr
-
720 kr
5 ggr
-
3 240 kr
10 ggr
-
6 120 kr
Delcolletage
1 ggr
-
930 kr
5 ggr
-
4 185 kr
10 ggr
-
7 905 kr
Händer
1 ggr
-
720 kr
5 ggr
-
3 240 kr
10 ggr
-
6 120 kr
Stuss
1 ggr
-
930 kr
5 ggr
-
4 185 kr
10 ggr
-
7 905 kr
Baksida lår + stuss
1 ggr
-
1 080 kr
5 ggr
-
4 860 kr
10 ggr
-
9 180 kr
Hela lår
1 ggr
-
1 080 kr
5 ggr
-
4 860 kr
10 ggr
-
9 180 kr
Mage
1 ggr
-
950 kr
5 ggr
-
4 275 kr
10 ggr
-
8 075 kr
Bröstlyft Delux

Rengöring, peeling, NBE-behandling, peel off mask.

1 ggr
-
1 350 kr
5 ggr
-
6 075 kr
10 ggr
-
11 475 kr
Bröstlyft
1 ggr
-
930 kr
5 ggr
-
4 185 kr
10 ggr
-
7 905 kr
Änglavingar
1 ggr
-
930 kr
5 ggr
-
4 185 kr
10 ggr
-
7 905 kr
Muskelbehandling

25 min / område

1 ggr
-
490 kr
5 ggr
-
2 205 kr
10 ggr
-
4 165 kr
Muskelbehandling

50 min / område

1 ggr
-
710 kr
5 ggr
-
3 195 kr
10 ggr
-
6 035 kr
Nimue
Acne

Acne är en hudsjukdom som är mycket påfrestande och kan orsaka sociala begränsningar. Vanligen känns huden fet med synliga pormaskar och/eller inkapslingar. Acne utvecklar lätt inflammationer som kan vara allt från mindre röda hudknottror till större varbölder.

Allmänna rådUndvik produkter och make-up som verkar tilltäppande. Rengör noga make up-svampar och penslar.

Använd rengörande produkter som inte är irriterande för huden och undvik att gnugga ansiktet med handduk som river sönder de ytliga acneutslagen. Undvik att försöka torka ut överproduktionen av talg med starka medel, det förvärrar ofta tillståndet på sikt.

Byt örngott ofta, de samlar bakterier.

Upplever du att en viss kost förvärrar din acne så undvik denna. Vanligen citrus och mjölkprodukter.

Silica, kisel, magnesium, selen, B-och C-vitaminer stärker immunförsvaret och försvårar för de fria syre- och fettsyre radikalerna.

Nimue Penta salaic Peel

En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en smidig, mer förfinad hudstruktur med en ökad lyster, mindre inflammationer och en balanserad sebum-produktion.

Rekommenderas till problemhud med acne, orenheter och överproduktion av talg.

60 min
850 kr
BetaPeel 49 % syror, PH 2.2

Får snabbt kontroll på acnehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. BetaPeel motverkar acne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt, igensatta porer, pormaskar och inflammation. BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direkt I porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cell- avlagringar och minskar  därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden

30 min
995 kr

Om Acne

Vad är acne?
Acne är en inflammation av den gemensamma utförselgången för hårfollikel och talgkörtel. Talget är en blandning av fett, svett och bakterier.
Vad kännetecknar acne?
Acne är en patologisk hudförändring som beroende av omfattning kännetecknas av olika symtom. Vanligen känns huden fet med synliga pormaskar och/eller inkapslingar. Acne utvecklar lätt inflammationer som kan vara allt från mindre röda hudknottror till större varbölder.
Vad orsakar acne?
Acne orsakas av en rad olika abnorma tillstånd i huden. Överproduktion avtalg, onormal förhorning i talgkörtelns utförselgång, bakterier och inflammationer.

Överproduktion av talg
Detta orsakas vanligen av det manliga hormonet. Det enzym som frigörs (5-alfa enzymet) stimulerar talgkörtlarna att öka sin produktion, vilket ger ökad mängd lPBA-bakterier.

Ökad mängd bakterier frigör ämnen som ger fria syraradikaler som i sin tur orsakar ett inflammatoriskt tillstånd. När talgproduktionen ökar bildas även fria fettsyror som även de orsakar inflammationer.

Onormal förhorning
5-alfa enzymet gör att cellerna i talgkörtelutförselgången bildar för mycket keratin. Ett förhornat ämne som gör att utförselgångarna täpps till och pormaskar bildas.

Talgkörteln fortsätter att producera talg och eftersom utförselgången är tilltäppt växer pormasken och till slut kollapsar talgkörteln och talg med bakterierna sprids och ger inflammationer. Är pormasken svart är talget oxiderat.

Bakterier och inflammation
De bakterier som orsakar acne är bl a Propionebacterium acnes (PBA), Pytirosporum Ovale och Staphyloccoccus epedermis. Bakterierna (speciellt PBA) finns även i normal hud men är överrepresenterat i den acnebenägna huden.
Hur utvecklas acne?
Acne debuterar vanligen i 10-13 års åldern. Vid 16-19 är den som mest uttalad och mellan 18-25 är den på tillbakagång genom kroppens egen läkning.

Acne har således ett mycket långt förlopp tidsmässigt och kräver tålamod vid behandling. Man räknar vid behandling, i genomsnitt 8-12 månader innan man ser effekten/resultat. Men i relation till hur ”lång sjukdom” acne är, är 8-12 månader relativ kort tid. Förbättringarna kommer gradvis.

Acne är en hudsjukdom som är mycket påfrestande inte minst då den är smärtsam. Acne verkar även mycket påfrestande och kan orsaka sociala begränsningar.
Acneindelning
Comedon acne - Acne med mestadels pormaskar, öppna eller inkapslade.
Papupustulös acne - Acne med mer småplitor och mindre pormaskar.
Acne vulgaris - Acne med både pormaskar, plitor och mer inflammationer.
Nodulucystisk acne - Svår acne med inflammationer i cystform.
Omnilux
Omnilux Revive

Att huden åldras återspeglas tydligast i huden i vårat ansikte, hur fort och på vilket sätt beror mycket på hur vi lever. Det har varit svårt att göra något åt detta utan t ex kirurgi eller Botox m.m. Nu finns det en ny metod som föryngrar hudcellerna och dämpar hudens åldrande utan konvalecens.

Idag erbjuder Omnilux effektiva och skonsamma lösningar för läkare, hudspecialister och hudterapeuter som arbetar med medicinska och kosmetiska behandlingar.

Vad är Omnilux?Omnilux är ett naturligt rött ljus som föryngrar hudens celler och struktur. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka cellens åldrande. Omnilux är en revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager utan att skada eller irritera de övre lagren.


Vad gör omnilux?

Ökar blodcirkulationen, Ökar näringsutbytet, Ökar syresättningen, Lymfdränerande

Intensiv fuktökning genom att öka hudens fuktproduktion och förmågan att binda fukt.

Kollagenet förbättras genom att fibroplaster och mastceller stimuleras till att kickstarta produktionen av kollagen och hyaluronsyra.

Resultat
Resultatet varierar för varje individ. Faktorer som har effekt på huden och dess åldrande är t.ex  hudtyp, ålder, stressnivå, rökning, alkohol och solning. Eftersom förändringen sker på cellnivå så ser de flesta kunder resultat efter 6-7 behandlingar. Förbättring sker upp till 8 veckor efter sista behandlingen.

Historik
1988 arbetade Dr Colin Whitehurst på Manchester University med ljusterapi som en behandlingsform mot hudsjukdomar. Han byggde då den första prototypen av Patersons light PDT ( idag omnilux).

Forskning och utveckling skapade denna rena ljuskälla, som ett säkert alternativ till Laser, vid behandling av godartad hudcancer. Studier visade att patienter som behandlats med ljuset även fått kosmetiska effekter på huden runt om det behandlade området. Patienterna upplevde en stor förändring i spänst samt reducering av linjer och rynkor.

Behandlingar
Omniluxbehandling sker i en kur om 9 behandlingar. Första veckan gör vi tre behandlingar, därefter två behandlingar i veckan i tre veckor. För att uppehålla resultatet rekommenderas en behandling var 6-8:e vecka.

Kombinationskur
Går bra att kombinera med olika peels, villken peel och pris bestäms vid consultation.

Behandling Omnilux
30 min
550 kr
Kur Omnilux om 9 behandlingar
4 400 kr