Red Light Therapy

Red Light Therapy "Light of life" är den smärtfria och icke-invasiva behandlingen som levererar koncentrerad energi ner i hudens vävnad.

Red Light Therapy är helt smärtfri och efter varje session kommer du att känna dig avslappnad och föryngrad. 
Red Light Therapy
Red Light Therapy
Red Light Therapy "Light of Life" är den smärtfria och icke-invasiva behandlingen som levererar koncentrerad energi ner i hudens vävnad.

Red Light Therapy är helt smärtfri och efter varje session kommer du att känna dig avslappnad och föryngrad efter en behandling på ca 30 minuter. 

Vår LED säng med Red Light Therapy är en blandning av rött ljus som har en våglängd på 600-700nm och nära infrarött ljus, NIR som har en våglängd på 700nm -1100nm.

Red Light Therapys effekter

- Kollagenstimulerande
- Fettcellsreducerande
- Förbättrar sömnen
- Motverkar håravfall
- Förbättrar muskelsmärta
- Anti inflammatorisk effekt
- Balanserar talgproduktionen
- Jämnar ut hudtonen 
Red Light Therapy
Red Light Therapy
Red Light Therapy är en helt naturlig process. Den utsätter huden för ljusnivåer som inte är skadliga, till skillnad från UV-ljus som kommer från solen (På grund av detta finns det praktiskt taget ingen risk för biverkningar av att genomgå RLT).

Red Light Therapy skiljer sig från laser och IPL-behandlingar, eftersom det inte orsakar skador på hudytan. Laser och pulserande ljusterapier fungerar genom att orsaka kontrollerad skada på det yttre lagret av huden, vilket sedan leder till vävnadsreparation.

Red Light Therapy kringgår detta hårda steg genom att direkt stimulera regenerering av huden.

Rött ljus fungerar genom att producera en biokemisk effekt i cellerna som stärker mitokondrierna och som absorberar det röda ljuset.

Mitokondrierna är cellens kraftverk, det är där cellens energi skapas. Den energibärande molekylen som finns i cellerna i allt levande kallas ATP (adenosintrifosfat), det är en nukleotid som spelar en central roll i alla cellers energihantering och ämnesomsättning.

Genom att öka mitokondriernas funktion med hjälp av Red Light Therapy kan en cell göra mer ATP. Med mer energi kan celler fungera mer effektivt, föryngra sig själva och reparera skador.

Ljuset påskyndar alltså elimineringen av sjuka eller döda celler, stärker cellförnyelsen, förbättrar blodcirkulationen och främjar läkning av sår.

Ljuset är även antiinflammatorisk, smärtstillande och förbättrar kroppens immunförsvar.

Red light therapy kallas också low-level laser therapy (LLLT), low-power laser therapy (LPLT) och photobiomodulation (PBM).
Red Light Therapy
Red Light Therapy
Varianter av Red Light Therapy
Vi har flera olika varianter av Red Light Therapy. Denna är för hemmabruk och kommer från Dermaceauticals

För ansikte, hals, dekolletage och händer.Vill du veta mer? Klicka på länkarna.

Fettcellsreducerande 1

Fettcellsreducerande 2

Kollagen stimulerande

Förbättrar sömnen

Håravfall

Muskelsmärta

Anti inflammatorisk effekt

Näringspodden
Klippkort 10 behandlingar
2 500 kr
1 behandling
300 kr
30 minuter per behandling, kom osminkad.